Alle 2 resultaten

De omafiets is een fiets die onverminderd populair blijft bij zowel jong als oud. Je kan over de omafiets dan ook wel zeggen dat het een redelijk tijdloze fiets is. De omafietsen die u bij ons vind zijn 28 inch en qua model natuurlijk redelijk identiek. Echter de variatie aan omafietsen die wij hebben zijn toch best groot door ander kleurgebruik en/of patroontjes die erin verwerkt zijn. We hebben vele modellen op voorraad dus snel leverbaar!

Omafiets kopen

Een omafiets online kopen is nu eenvoudig geregeld. Omdat de framehoogtes redelijk identiek zijn en de bouw van de omafiets bij elke fabrikant ongeveer hetzelfde is weet u wat u in huis haalt. De omafiets is een degelijke fiets met ijzersterk frame en praktisch geen poespas eromheen. Door de eenvoud van de omafiets is het de ideale fiets om te gebruiken in de stad, buiten bij het station te zetten in weer en wind. Door de eenvoud is het namelijk een fiets welke weinig onderhoud nodig heeft en er toch goed uit blijft zien.

28 inch omafiets tegen scherpe prijzen

Wij bieden u diverse omafietsen aan van verschillende merken zodat u eenvoudig online de omafietsen kunt vergelijken. De prijzen liggen niet ver uit elkaar en het zal dan waarschijnlijk voornamelijk kiezen worden tussen de verschillende kleuren omafietsen. Wilt u meer informatie over een 28 inch omafiets? Neem dan vrijblijvend eenvoudig online contact met ons op via de chat of per e-mail.