Bezorgen

Wij bezorgen uw fiets zo snel mogelijk op de plek die u wilt en we hebben hier diverse opties voor. We streven er namelijk naar dat u zo snel mogelijk uw fiets in huis heeft. Nadat u uw fiets besteld heeft zal u binnen 2 werkdagen benaderd worden door de transporteur om een afspraak te maken voor levering. U kunt ervoor kiezen om uw fiets rijklaar afgeleverd te krijgen, dit houd in dat het stuur alvast rechtgezet word, trappers gemonteerd worden en de werking van de fiets in het kort uitgelegd word. Hierdoor kunt u na ontvangst van uw fiets er meteen op uit gaan.

Let op niet elke fiets leveren we compleet aan. De kinderfietsen bezorgen we namelijk met de reguliere pakketpost waardoor de verzendkosten een stuk lager zijn. De kinderfietsen, steps, driewielers en loopfietsen zijn voor 95% afgemonteerd en worden in doos geleverd. Het enige wat u dan nog zelf moet doen is het stuur rechtzetten, trappers erop schroeven en eventuele accessoires monteren.

Bij elke fiets die wij leveren word tevens een duidelijke instructie meegestuurd om uw fiets rijklaar te maken.

Fiets rijklaar thuisbezorgd

Alle fietsen tot 20 inch kunnen via de pakketpost opgestuurd worden, hiervan zullen de verzendkosten tussen de 6,95 en 10,- liggen. Dit geven we dan ook per fiets duidelijk aan zodat u weet welke verzendkosten erbij komen kijken. Fietsen vanaf 20 inch worden door een van onze vervoerders zelf afgeleverd. De verzendkosten hiervan zijn 29,95 en hiermee word uw fiets rijklaar bij u thuis afgeleverd. Omdat een fiets niet zomaar bij de buren afgegeven kan worden zal de vervoerder contact met u opnemen om een afspraak in te plannen voor levering.

Levertijden

De standaard levertijd proberen we zo kort mogelijk te houden en waar kan is vandaag besteld, morgen in huis. Zeker met de artikelen die we met Post NL kunnen versturen zal dit ook mits op voorraad mogelijk zijn. Met de volwassen fietsen zijn de levertijden iets langer, dit omdat we afhankelijk zijn van onze vervoerders en hun planning. De procedure is als volgt:

  • U plaatst uw bestelling en betaald
  • Wij kijken de bestelling na, en zetten deze klaar om opgehaald te worden door onze vervoerder
  • Onze vervoerder neemt contact met u op voor een afspraak

Afhankelijk van zijn planning en uw planning zal de levertijd gemiddeld op 3-5 werkdagen liggen. Omdat u echter al een afspraak heeft staan met de vervoerder weet u wel precies wanneer uw bestelling geleverd word.

Fietsen vergelijken
Registreren
Inloggen / Aanmelden
Wachtwoord opnieuw instellen