Resultaat 1–12 van de 252 resultaten wordt getoond

Kinderfietsen

Of u nou op zoek bent naar een goedkope stoere, handige, jongens of meisjes kinderfiets? Op deze pagina vind u alle kinderfietsen van fietsenvergelijken.nl. Wij hebben voegen dagelijks nieuwe fietsen toe aan ons assortiment en hebben dan ook een zeer uitgebreid kinderfiets assortiment. Of u nou op zoek bent naar een driewieler, step, loopfiets, jongensfiets, meisjesfiets of zelfs skelters zit je bij ons goed. We hebben een zeer uitgebreid aanbod en u kunt dan ook gemakkelijk filteren op kleur, aantal inch, merk, framehoogte en vele andere handige filters om al snel de kinderfiets te vinden die u zoekt.

Een kinderfiets online kopen kan heel eenvoudig bij Fietsenvergelijken.nl. We hebben namelijk honderden verschillende kinderfietsen in diverse soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een eerste kinderfiets met zijwieltjes om uw kind te leren fietsen of juist een wat grotere kinderfiets. Op Fietsenvergelijken.nl hebben we gekozen voor een divers en ruim assortiment. Tevens vind u bij ons diverse kinderfiets accessoires zoals fietsbellen, vlaggetjes en kraaltjes om de fiets extra op te fleuren. Tevens vind u bij ons vele soorten fietshelmen terug om uw kind toch te voorzien van extra veiligheidsmiddelen.

Welke kinderfiets maat moet ik hebben?

Weet u niet precies hoeveel inch u nodig heeft voor u kind? Bekijk onze pagina Welke fietsmaat zodat u direct kunt zien hoeveel inch en welke framehoogte uw kind nodig heeft.

Uw kind leren fietsen

Elk kind is anders en ontwikkeld zich anders. Zo ook op het gebied van fietsen. Wij raden u aan om te beginnen met een skelter of driewieler zodat uw kind alvast gewend raakt aan de trapbewegingen, en als vervolgstap een eventuele loopfiets. Een loopfiets is namelijk het ideale middel voor een kind om leren evenwicht te houden. Ze kunnen hun voeten in het begin continue aan de grond houden en al snel gaan ze sneller en meer risico’s nemen, waardoor het evenwichtsgevoel langzaam getraind word.

Als vervolgstap komen de echte kinderfietsjes om de hoek kijken. Het populairste formaat kinderfiets is op dit moment de 14″ inch fiets. Dit formaat is het ideale instap formaat voor kinderen die aan fietsen toe zijn.